söndag 16 maj 2010

Slut på helgen!


Nu har helgen nått sitt slut snart :( Fast vi har ju som helg varje dag då älsk bara jobbar 2dagar/veckan,han är ju nu ledig till fredag .. Skönt.. Jobbar fredag & söndag nu.. Ikväll var de meningen de skulle vara sista gången på vallkursen men Lena är ju på kurs,så de istället nästa söndag.. Emma Peter & Ella har vart här och ätit lunch.. Mysigt! Dom är en av våraste närmaste vänner och så himla goa! Älskar er.. Sen har vi slappat,jag har tränat med både Loke & Lizzie ute..Nu sitter stående under gång på Lizzie,äntligen det var verkligen på tiden kan jag säga.. Nu e de bara dubbel kommando som ska bort.. Men det är iaf lättare.. Har bara ett dubbelkommando på stående under gång och det är handen,snart åker den oxå bort... Är ju klubbmästerskap i lydnad på Motala brukshundklubb 1 juni,men ja tror ärligt vi hoppar de och kör i Vadstena istället.. Få se hur långt ja har kommit fram till den 1 juni..
Nu e de hård träning på kontaktövningarna.. Sen så..
Barnen ska snart sussa,Clara blir nog vaken några timmar till då hon sov sen lunch,men de gör inget.. Men för dom andra är det skola imorgon så dom ska snart sussa..
Skulle till Sabina och fika ikväll men har inte hört av sig ännu,så tror inte de blir nått ikväll..Vi få se om hon hör av sig..Tror nog vi drar in och köper lite gotta istället och slänger ner oss i soffan och myser :-) Kanske hyra nån bra film.. Ja så blir det kanske :-)
Imorgon är det promenad väder hoppas jag :-) Sen kurs på kvällen nu jävlar måste vi ligga i så vi kan ställa upp i tävlingen!! :-) Nej nu ska ja se om tvätten är klar..
Ha en bra kväll

Kramar



Älskar dig Micke!

1 kommentar: